sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Lankalaihis 2015, hamsterin helmikuu

Loistavan tammikuun jälkeen seurasi harmillisen hamsteroinnin helmikuu. Ennen kuun puoliväliä lankesin ensimmäisen kerran, ja hamstrasin 600 grammaa tarjouslankaa. Siihen mennessä en ollut vielä saanut juuri mitään valmiiksikaan. Sitten keskityin neulomiseen, sain valmistakin aikaiseksi, ja tilanne alkoi näyttää paremmalta. Kunnes lankesin uudestaan, ja kunnolla,  eli ostin 900 grammaa lankaa.

Keräsin tähän kasaan tänä vuonna ostamani langat, siis aloittamattomat kerät; 1,35 kiloa. Ihan vaan muistutuksena itselleni, että neulo näistä - tai niistä sadoista(?) muista keristä, joita kaapeistani löytyy - ÄLÄ OSTA LISÄÄ LANKAA!! ;)
Kuukauden aikana ostin siis yhteensä 1,5 kiloa lankaa!! Valmistuneisiin töihin käytin lankaa yhteensä 930 grammaa. Kuukauden aikana lankavarastoni kasvoi 570 grammalla. Nyt aion keskittyä neulomiseen, ja yrittää selviytyä tästä maaliskuusta ostamatta lankaa ;)

4 kommenttia:

 1. Lankaa tarvitaan aina. Minullakin tuo lankavarasto pukkaa kasvamaan tarjousten myötä. Sitten joutuu väliin myös pitämään noita ostokieltoja itselle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se onkin, kun sitä lankaa tarvitaan, ja täytyy ne tarjoukset hyödyntää :) Joskus on vaan pakko yrittää rajoittaa sitä kasvua, toivottavasti onnistun tässä kuussa pitämään ostolakon ;)

   Poista
 2. Itseään on hyvä välillä muistuttaa, mutta minkäs teet jos on huono muisti..

  Mun laihis taas sujui helmikuussa paremmin kuin tammikuussa. Muutaman kerran kyllä kaupassa silittelin uutuusvärejä, mutta jätin kärryt sen verran kauas ettei ne päässeet hyppäämään kyytiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se muisti on kyllä ihan valitettavan huono...auttaiskohan jos muistuttais useammin...tai jos alkais kirjoittaa ostoslistaa, ja siihen aina ensimmäiseksi: ÄLÄ osta lankaa...
   Ne uutuudet onkin kanssa hankalia vastustettavia, Hyvä sinä!
   Sen kärryn kanssa saa kyllä olla aina tarkkana, että mihin sen parkkeeraa, lankakerät on yllätävän hyviä hyppäämään kyytiin ;) ens kerralla lankahyllyjen lähistölle eksyessäni pitää muistaa sekin; kärry kauemmaksi! :)

   Poista