keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Helmeilevä arvontavoitto ja vähän taas joulukalenterisukista

Knea Silmukat ristissä -blogista järjesti jokin aika sitten upean arvonnan, jossa 12 todella kaunista sukkaparia siirtyi uusille onnekkaille omistajille. Minä sain voittamani parin maanantaina, ja voi miten upeat sukat sainkaan! Todella pehmeät, aivan upean väriset ja kauniit helmipitsisukat! Ihanat! Näitä voisi vain silitellä ja ihailla, mutta koska minusta sukat kuuluvat käyttöön, täytyisi raaskia käyttääkin. Olisivat aivan ihanan pehmeät unisukiksi, mutta ehkä liiankin hienot siihen käyttöön, ja sisältävät merinovillan lisäksi polyamidia, joten pitäisi niiden kestää ihan oikeassa käytössäkin. Juhlasukat!


Itse olen neulonut edelleen joulukalenterisukkia (ja joululahjoja) eteenpäin. Jämälankavillasukkajoulukalenterissa neulottiin eilen ja tänään A sukkaa. Eilen neulottiin Sibeliuksen inspiroimana nuotteja, ja tänään viikinkien inspiroimana riimuja.


Joulusukkien varsiin neulottiin eilen ja tänään kivat pienet kirjoneuleraidat, ja minä lisäsin taas väleihin harmaita kerroksia.

2 kommenttia:

 1. Voi miten ihania kirjoneuleita<3
  Minäkin voitin sukat samaisesta arvonnasta ja voi mahdoton miten ohuesta langasta ne oli neulottu.Itsellä ei hermot kestäisi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mamma A!
   Juu, ohuesta langasta ovat nuo minunkin voittamani sukat, pitsineuletta ja vielä mahdoton määrä noita helmiä lisäksi, viimeistään helmien kohdalla olisi oma kärsivällisyyteni ollut kovalla koetuksella ;)

   Poista