sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulunalusneulontaa

Keskeneräisiä joulukalenterisukkia aina vaan ;) Joulukalenterisukkien varret pitenee vielä muutaman luukun verran, kunnes päästään kantapäähän.


Jämälankavillasukkakalenterissa neulottiin eilen ja tänään A sukkaa. Enpä muista milloin olisin viimeksi katsonut loton arvontalähetystä, mutta eilen odotin lähetyksen alkamista jämälankakerineni, joista lottokone arpoi voittajaksi punakirjavan Fabelin. Tein muutaman pienen muutoksen, mutta pääpiirteissään noudatin Neulistin kirjoneulekaaviota. Tähänkin sukkaan piti saada kantapää paikalleen, sen neulominen meni tosin osittain tämän päivän puolelle. Tänä aamuna join aamukahvini vaaleanpunaisesta mukista, langaksi valikoitui kirjava lanka, jonka alku oli sopivasti vaaleanpunainen, vaikka eihän sitä vaaleanpunaista siinä sitten kovin pitkälti ollut, joten aika kirjava raidasta tuli. Mukikuvion suhteen otin hieman enemmänkin omia vapauksia.


Ne muutamat joululahjat, jotka teen ovat valmiita tai viimeistelyä vaille valmiita, mutta luulen, että ne pääsevät blogiin vasta joulun jälkeen. Elättelen nimittäin toiveita, että saisin niistä kuvat saajiensa päällä. Kaikki KyJyt eivät tule valmistumaan ajoissa, mutta jos edes jonkun niistäkin saisi valmiiksi vielä ennen joulua, kovin vaan nopeasti se joulu tuntuu lähestyvän.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti