torstai 31. joulukuuta 2015

Lankalaihis 2015, kuinka siinä sitten kävikään?

No, ei kovin hyvin. Alkuperäisenä tavoitteenani oli laihduttaa lankavarastoani 2 kiloa, ja alkuvuodesta laihistelu sujuikin niin hienosti, että saavutettuani tavoitteen huhtikuussa, päätin tuplata tavoitteen 4 kiloon. Heinäkuussa olin juuri saavuttanut 4 kilon pudotuksen, kun sorruin hieman vajaan 2 kilon ostoksiin. Siitä eteenpäin laihistelin hitaasti gramma kerrallaan pudottaen vain sortuakseni taas jättiostoksiin ;) Lokakuun lopussa olin vihdoin päässyt  uudestaan tavoitteeseeni, mutta heti marraskuun alussa tein monen sadan gramman ostokset, eikä ostokset edes jääneet siihen, kuukauden loppupuolella ostin lähes 3 kiloa lankaa lisää. Ei siis ollut enää mitään mahdollisuuksia päästä 4 kilon tavoitteeseeni!

Saatuja lankoja :)

Joulukuussa neuloin ihan kiitettävästi, lankaa kului 1801 grammaa. Mutta, kun sain 2202g lankoja, jäi tämänkin kuukauden saldo 401 g plussalle.

Koko vuoden aikana neuloin 12070g ja annoin pois 100g lankaa. Ostin hurjat 9250g ja sain 2402g. Kokonaisuudessaan lankavarastoni siis pieneni vuoden aikana vaivaiset 518 grammaa, mutta sentään pieneni ;) Laihistelua on syytä jatkaa ensi vuonnakin. Täytyy vaan yrittää miettiä realistinen tavoite, ja keinot tavoitteen saavuttamiseen.


Keskeneräisten neuleiden määrää sain joulukuussä vähän vähennettyä, vaikka useita uusiakin tuli aloitettua (ja tehtyä valmiiksi). Uusi vuosi alkaa 7 keskeneräisen neuleen parissa. No just, kuvasta jäi tietysti pois juuri se ainoa uusi aloitus! KyJykin jäi kesken, 3 KyJy-työtä on edelleen kesken, yhtään ei valmistunut viimeisen kuukauden aikana. Silti lähdin mukaan JyJyyn.

ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!

8 kommenttia:

 1. Aina ei kaikki mene putkeen, mutta vuosi 2015 on varmasti silti ollut hieno käsityövuosi. Tästä on hyvä lähteä eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta Suvituulia! Vuosi 2015 oli tosiaan hieno käsityövuosi, paljon kaikkea hienoa tuli tehtyä ja opittua. Sitä paitsi ilman lankalaihista olisi luultavasti tullut ostettua vielä enemmän ;) Hyvää käsityövuotta 2016!

   Poista
 2. On se kumma juttu, vaikka kuinka yrittää neuloa paljon, langat vaan lisääntyy:D Ainakin minulle käy niin...
  Onnellista ja neulerikasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivikki! Kummallinen tosiaan tuo langan lisääntymistaipumus, ei auta yhtään vaikka neuloo paljon ja ostaa vain vähän ;) Onnellista ja neulerikasta vuotta 2016 myös sinulle!

   Poista
 3. Ainakin suunta on oikea jos langat ovat edes vähän vähentyneet ja muista miten paljon olet saanut aikaankin! Hyvää ja neulerikasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saturnina! Totta, suunta on oikea ja paljon tuli neulottua valmistakin :) Loppuvuodesta tuli vaan ahnehdittua vähän liikaa tarjous- ja lahjoituslankoja ;) Hyvää ja neulerikasta vuotta 2016 sinullekin!

   Poista
 4. Hyvää alkanutta vuotta! Onneksi laihis sentään jäi miinusmerkkiseksi, toivottavasti tänävuonna hieman enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Delffi, hyvää alkanutta vuotta sinullekin! Onhan tästä ihan hyvä jatkaa, jos edes vähän enemmän saisi laihisteltua tänä vuonna. Kovin suuria tavoitteita tai toiveita en kyllä viitsi edes asettaa, mutta jos menee paremmin kuin vuonna 2015 niin olisi hyvä ;)

   Poista