perjantai 3. lokakuuta 2014

Kuin karkki

Tänään postilaatikossa odotti ihana yllätys. Joo joo, tiesin voittaneeni Linnean neulomukset -blogin arvonnassa Roosa nauha sukkaohjekuvaston ja heijastimen, mutta iloinen yllätys se silti oli, löytää näin kaunis kirje postilaatikosta tänään. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun voitin blogiarvonnassa, ja se ilahdutti mieltäni maanantaina, kun kuulin voitosta ja tänään, kun kirje saapui, ja tuottaa iloa myös moneen tulevaan päivään. Kiitos sinulle, Linnea Borealis, Linnean neulomukset -blogista!


Kaunis sisältö kauniissa paketissa, ja jos pakkaus oli kuin karkki niin sisältö oli vielä parempi. Heijastimelle onkin käyttöä nyt iltojen pimennyttyä ja pimetessä yhä enemmän.


Kuvastossa on toinen toistaan houkuttelevampia malleja. Roosa nauha sukkalankaa minulla ei valitettavasti ole, enkä ole varma saanko ostettuakaan, kun rahatilanteeni ei tällä hetkellä ole kovin hyvä. Langoista minulla ei kuitenkaan ole pulaa, joten eiköhän tuolta varastosta sopivia sukkalankoja näihinkin malleihin löydy. Ensimmäinen sukka on jo puikoilla, sen langan sopivuudesta (ensiksikään sukkiin ja toiseksi valitsemaani malliin) en nyt sitten oikein tiedä, mutta tykkään langasta ja halusin neuloa nyt siitä ;)


Ja keskeneräisten neuleiden määrä senkun nousee, eikä valmista tunnu tulevan. Koska kuitenkin yritän saada myös niitä vanhimpia keskeneräisiä tehtyä, saattaa näidenkin valmistumiseen kulua tovi jos toinenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti