torstai 16. lokakuuta 2014

Sohvalla shaalin alla

Keskeneräisten neuleiden keskellä täällä edelleen majaillaan, niin no, sanoohan sen jo blogin nimikin. Ja täytyyhän sitä aina jotain tekeillä olla, mutta toki nyt haluaisin valmistakin saada. Vaikka viime postauksessa kirjoitinkin, ettei mitään valmistuneita ole esiteltäväksi ei se kuitenkaan tällä kertaa tarkoittanut, ettei yhtään mitään olisi valmistunut. Jotain pikkuriikkistä olen aloittanut ja saanut valmiiksikin, mutta palaan siihen myöhemmin.

Blogin nimeksi olisin voinut laittaa Keskeneräiset kutomukset niin olisivat sitten olleet sekä puikoilla että puissa olevat tekeleeni samassa kastissa. Tällä kertaa esittelyvuorossa nimittäin kangaspuissa kutomani shaali, vihdoin senkin taival keskeneräisenä päättyi valmistumiseen. Kudoin tämän yli puolitoista vuotta sitten, mutta valmiiksi sen sain vasta viime kuun lopussa. Mutta nyt on shaalini päässyt kutomosta kotiin ja saanut solmut paikoilleen, ja vihdoin sain sen kuvattuakin. Kylminä syysiltoina voin kääriytyä tähän ja istua sohvan nurkassa neulomassa.

Shaali on kooltaan noin 120 cm leveä ja noin 180 cm pitkä. Tykkään tosi paljon sen ruskean sävyistä, kuvaaja(siis minä) on onnistunut saamaan kuvaan aikaiseksi joitain kummallisia värivirheitä, joita shaalissa ei oikeasti ole. Värit ovat oikeasti kauniit toisiinsa sopivat ruskean sävyt. Sopii aivan loistavasti yhteen punaisen sohvani kanssa.

2 kommenttia: