keskiviikko 3. joulukuuta 2014

3.luukuista löytyneet

Lankoja ja kissankarvoja -blogin 3. luukusta löytyi pinkki väri. Jämäkorissani onkin pyöriskellyt pieni jämäkerä ikivanhaa pinkkiä 7 veikkaa, olisin mielelläni käyttänyt sen kokonaan pois, mutta valitettavasti sitä jäi vieläkin jäljelle. Lanka oli paksumman ja selvästi pehmeämmän tuntuista kuin nykyiset 7 veikat, joten sitä oli todella miellyttävä neuloa, mutta se väri, on ehkä turhan ärtsy pinkiksikin. Kuvissa näyttää sopivan paremmin yhteen noiden muiden värien kanssa, todellisuudessa loistaa vähän turhankin kirkkaana. Nuo kirkkaammat värit tuossa sukassa, johon aurinko paistaa, ovat oikeammat kuin tässä varjoon jääneessä sukassa.


Jämälankavillasukkajoulukalenterin 3.päivän väri löytyi tekemällä Googlen kuvahaku omalla nimellä. Ensimmäiseksi tulokseksi tuli kovin "väritön" kuva, mutta näitähän jämistäni löytyy. Päädyin neulomaan B sukan 3 raitaa kuvan vallitsevalla värillä eli valkoisella.


Aivan ihanaa, kun aurinko vihdoin tänään paistoi ihan useamman tunnin ajan, pilvien lomasta toki suurimman osan ajasta, mutta kuitenkin. Minulla oli onneksi mahdollisuus myös hieman ulkoilla ja kuvailla valoisana aikana. Kovan tuulen lisäksi kuvaamisessa oli kuitenkin  lukuisia muitakin haasteita, eivätkä suunnitelmani oikein onnistuneet, joten kuvasaalis jäi laihaksi. Muutamista valmistuneista käsitöistäni sain muutamia huonoja otoksia aikaiseksi. Valmiita töitäkin olisi kiva täällä jo pian esitellä, joten niillä huonoilla kuvilla sitten mennään ellen saa aikaiseksi ottaa uusia parempia kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti