maanantai 22. joulukuuta 2014

Enää kaksi raitaa jäljellä

Tänään Missä neuloimme kerran -blogin joulukalenterissa neulottiin sukkaa B kotikaupungin urheilujoukkueen väreissä. Olen aika epäaktiivinen penkkiurheilija, joten täytyi sitten googlen avulla varmistaa ne värit. Mielikuvani osoittautui oikeaksi; punainen ja valkoinen. Joukkueen nimi logossa näytti olevan mustalla, joten lisäsin sen myös mukaan tähän raidoitukseen, koska edellinen raita oli punainen (ja sitä edeltävä valkoinen). Neuloin ensin pari riviä mustalla ja valkoisella, punaisen keskelle neuloin myös pari riviä valkoisella ja loppuun symmetrian vuoksi valkoista ja mustaa. Itselleni tulee tästä raidoituksesta kyllä mieleen ihan jonkun muun kaupungin ja muun urheilulajin joukkue tuosta mustasta johtuen, mutta lentopallojoukkue VaLePa:n värejä tässä oli tarkoitus kuvata.

Vielä yksi raita tähän sukkaan ja toinen toiseen sukkaan, ja sitten jouluaattona nämä joulukalenterisukat ovat valmiit. Toiset joulukalenterisukat ovat myös kahta raitaa vaille valmiit, tosin näihin sukkiin tulee vielä se kaksi raitaa per sukka.

Arvoin itse tänään näihin sukkiini kolmen viime raidan värit, jotta saisin ne jouluksi valmiiksi. Arvonnan suoritin nostamalla umpimähkään jämälankakoristani jonkun kerän. 20.päivän langaksi osui marjapuuronvärinen Pirtin Kehräämönsukkalanka. 21.päivä sai tummanlilan 7 veikkaraidan ja tämän päivän raita tuli mustasta 7 veikasta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti