perjantai 5. joulukuuta 2014

Kääk, keltaista!

Eiliset raidat neuloin joulukalenterisukkiin vasta illalla, päivän värit olin toki kurkannut jo aamulla. Joulukalenterisukan raidat neuloin harmaalla Pirtin Kehräämön sukkalangalla. Jämälankavillasukkajoulukalenterin A sukan raidan väri valittiin lähimmästä taulusta, ja tylsästi valitsin väriksi (luonnon)valkoisen, ja neuloin 4 krs:ta Tico Ticolla.

Tänään ensimmäinen ajatukseni kalenteriluukkuihin kurkatessani olikin sitten "Kääk, keltaista!". Keltaisessa värissä ei mielestäni ole mitään vikaa, oikeastaan tykkään siitä(kin) väristä todella paljon. Aurinkoista keltaista voisin kaivata enemmänkin tähän harmauteen, mutta lankavarastostani ei juurikaan löydy keltaisia lankoja.

Jämälankavillasukkajoulukalenterin ohjeen mukaan tänään neulottiin äidin tyttönimen ensimmäisellä kirjaimella, mikä minulla on siis K, alkavalla värillä. Mutta vaikka ensimmäinen ajatukseni oli keltainen, niin jämälankojani hetken aikaa tuijoteltuani totesin neulovani tämän päivän raidan Kirjavalla langalla, ja näin siis sukka A piteni 5:n kerroksen verran.


Toisiin joulukalenterisukkiin oli kuitenkin jotenkin saatava aikaiseksi keltaiset raidat, mikäli se vaan mitenkään onnistuisi ilman uusien lankojen ostamista. Jämälangoistani löytyi pieni kerä kirjavaa Dropsin Big Fabelia, josta sain reilun yhden kerroksen verran keltaista kumpaankin sukkaan, loput kerrokset neuloin kaksinkertaisella Pirtin Kehräämön kampalangalla (90 tex x 3). Luotan siihen, että lanka kestää tuossa varressa, vaikka onkin 100% villaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti