perjantai 16. tammikuuta 2015

Kolmas sytomyssy

Kolmannen sytomyssyn neuloin hieman ohuemmasta langasta eli Sandnes Garn Mandarin Petitistä. Jälleen valitsin Ullasta TiiQ:n suunnitteleman myssymallin. Virtauksia on oikein kaunis ja mukava malli neuloa. Tästä ohjeesta oli toinen versio paksummalle langalle, ja ainakin sen voisin vielä neuloa, jos vaan löydän lankavarastoistani siihen sopivaa lankaa.

Pelkäsin langan loppuvan kesken, koska minulla oli sitä vain vajaa kerä, joten tein päälaen kavennukset nopeutetusti. Hätäilin kavennusten kanssa vähän liikaakin, ja lankaa jäi muutama gramma jäljelle, vaikka ihan ohjeen mukaisiin kavennuksiin lanka ei olisikaan riittänyt. Lankaa kului 31 grammaa. Joustinneuleen neuloin 2,75 mm:n 40 cm:n pyöröpuikoilla ja myssyn muuten 3 mm:n 40 cm:n pyöröillä.


Seuraavaksi blogissa vuorossa jotain muuta kuin sytomyssyjä, yhdet sukat ainakin ovat odotelleet kuvaamista jo pari päivää, huivi on odotellut pingoittamista kohta kaksi viikkoa ja lisäksi on muita lähes valmiita neuleita. Sytomyssyjä on kuitenkin toivottavasti tulossa vielä lisää jossain vaiheessa, seuraavaksi raidallisia jämälangoista.

2 kommenttia:

 1. Tosi kauniita ovat olleet kaikki nuo sytomyssysi. Täytyypä tsekata Ullasta noita ohjeita, itsekin kun innostuin nyt noita pipoja neulomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, sen lisäksi, että ovat kauniita, näitä on ollut tosi kiva neuloa. Ja vaikka kuinka paljon kauniita malleja on vielä neulomatta.

   Kiitos mallien suunnittelijoille ja kaikille muille, jotka Ullaa pyörittävät!

   Poista