maanantai 5. tammikuuta 2015

Viime vuoden viimeinen

Viime vuoden viimeinen neuletyö valmistui 30.12. Aloitin tämän pipon neulomisen jo marraskuun alussa ja se kulki mukanani laukun pohjalla, mutta edistyminen oli hidasta. Neuloin pipon Dropsin Baby Merino -langasta, tummanruskealla, joka jäi jäljelle kaulahuivista ja vaaleanruskealla. Neuloin pipon ilman ohjetta ja suunnitelmana: raitoja. Huomaamatta neuloin siitä aika pitkän ja tein sitten kavennukset nopeasti kaksi oikein yhteen koko ajan. Tykkään lopputuloksesta, mutta kuva on mitä on, odottelin parempien kuvien ottamisen mahdollisuutta, mutta koska niitä ei tuntunut ilmaantuvan, niin tämä kuva saa kelvata.


Lankaa kului yhteensä 65 grammaa (n. 45 g vaaleaa ja 20 g tummaa). Puikot olivat 2,5 mm:n pyöröt, ihan lopussa otin avuksi myös sukkapuikot.

Tänään näyttäisi kyllä olevan aivan ihanan kaunis, aurinkoinen ja talvinen pakkassää. Tekisi todella mieli lähteä ulos kuvaamaan, mutta kun aamuinen lääkärikäynti vei loputkin voimat, niin täytyy vaan ihailla auringon valaisemaa lumista maisemaa sisältä käsin. Vähän vähempikin pakkanen kyllä riittäisi, vaan taitaa tuo pakkanen tuosta vaan kiristyä.

2 kommenttia:

  1. Ihana pipo! Tästä sainkin inspiraation miehen pipoon, jota olen suunnitellut jo pitkään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla, että tykkäät, ja vieläpä inspiroiduit tästä. :)

      Poista