lauantai 10. tammikuuta 2015

Lisää plussaa

Lankalaihikseni saldoon joudun jälleen kirjaamaan 100 g plussaa. Kävin eilen Silmu&Solmu -lankakaupassa puikko-ostoksilla, koska olen onnistunut katkomaan ja kadottamaan joitakin puikonpäitä ja sytomyssyjen neulomisesta innostuttuani lyhyille pyöröpuikoille on tarvetta. 5-vuotissynttäreiden kunniaksi kaupassa oli myös kaikkea muuta mukavaa tarjolla eilen ja tänään. Ennen kauppaan menoa annoin itselleni luvan ostaa korkeintaan kolme 50g:n vyyhtiä lankaa puikkojen lisäksi, koska tiesin kaupasta löytyvän jo jonkin aikaa sitten kiinnostukseni herättänyttä Tukuwool -lankaa. Suomalaista fingering vahvuista lankaa suomalaisesta villasta, pakkohan sitä on päästä kokeilemaan.


En siis ollut aikaisemmin nähnyt lankaa livenä, katsellut ja lukenut siitä vain netissä. Netissä näiden lankojen värit eivät mielestäni vastaa ihan todellisuutta, Tukuwoolin omilla sivuilla värit on vähän vaisummat ja Silmu&Solmun sivuilla kirkkaammat kuin todellisuudessa. Joka tapauksessa päädyin kahteen keltaiseen vyyhtiin Tukuwoolia, väri on nimeltään Kimo ja numeroltaan 30. Tällä hetkellä suunnitelmissa on huivi näistä langoista, mutta luulen, että nyt ensin ihailen näitä vyyhtejäni jonkin aikaa, joten voi olla, että myös suunnitelmat muuttuvat ajan kuluessa, ja näistä tuleekin ihan jotain muuta.

Kaksi uutta keskeneräistä olen jälleen saanut aikaiseksi, sytomyssy nro 2 ei ole edennyt juuri silmukoiden luomista pidemmälle. Ensimmäinen on siis valmis, mutta kuvaamatta ja punnitsematta, koska vaa'asta loppui patteri, enkä muistanut ostaa uutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti