keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Keskeneräisistä neulomuksistani

Tämän vuoden alussa minulla oli itselleni epätyypillisesti vain kaksi keskeneräistä neuletyötä, no korjasin asian kyllä nopeasti ja heti tammikuun alussa aloitin useita uusia töitä. Tilanne on pysynyt ihan hyvin hallinnassa, töitä on myös valmistunut tasaiseen tahtiin. Helmikuun alkaessa keskeneräisten määrä oli kasvanut neljään, mutta se ei vielä ole paljon. Enkä edes tavoittele sellaista tilannetta, että keskittyisin yhteen työhön kerrallaan, ei sovi minulle, mutta haluan, että keskeneräiset työt etenevät ja lopulta valmistuvat. Joten olen sopinut itseni kanssa, että en saa aloittaa esim. uutta villatakkia ennen kuin edellinen on valmis. Siis samanaikaisesti kesken ei saa olla kahta samanlaista isoa työtä, voin aloittaa vaikkapa villatakin, villapaidan, villahousut ja hameen, kaikki samaan aikaan, jos haluan, mutta en esim. useampaa villatakkia samanaikaisesti.


Helmikuun alkaessa keskeneräiset työni olivat, jo joulukuussa aloitetut kirjoneulesukat, tammikuun alussa aloitetut sukat ja pipo, ja tammikuun lopussa aloitettu hame/mekko. Kirjoneulesukkia neuloin tammikuun aikana aivan liian vähän, mutta onpa edes molemmat sukat aloitettuina, helmikuun tavoitteena on neuloa näitä enemmän kuin tammikuussa. Tammikuun alussa aloitettuun ohueen sukkaan neuloin tuon verran vartta Kelassa odottaessani, sukan paria olen muuten myös neulonut varren verran, missäköhän se piileskelee? Tämä sukkapari saa edetä ihan siihen tahtiin, kun sopivia neulomistilanteita sattuu tulemaan. Pipo olisi hyvä saada valmiiiksi helmikuun aikana, mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, samoin hame/mekko, kumpi siitä nyt sitten tuleekaan, mutta se nyt luultavasti valmistuukin melko pian.

4 kommenttia:

 1. Sinulla täytyy olla edustava valikoima puikkoja - meikäläisellä tyssää hommat aina siihen, että puikot ovat jo käytössä... ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota...öö..myönnän, lankojen lisäksi olen hamstrannut puikkoja ;)

   Tykkään neuloa vaihtelevasti eripaksuisia lankoja, joten keskeneräiset on yleensä erikokoisilla puikoilla, esim. kuvan ohuet sukat on 2:n puikoilla ja kirjoneulesukat 2,5:n puikoilla, 3:n ja 3,5:n puikot on vapaana, vois vaikka aloittaa 7 veikka -sukat ;)

   Poista
 2. Löysin tämän sun blogin muutama päivä sitte :) Oon katellu nuita vanahempiaki töitä ja on kyllä ihania! Oot taitava käsistäs! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi, todella mukavaa, että olet löytänyt tänne ja tykännyt, tervetuloa jatkossakin! :)

   Poista