perjantai 13. helmikuuta 2015

Sehän sujuikin ihan liian hyvin

Siis lankalaihis, eihän siinä nyt ole mitään hauskaa, jos heti alkuvuodesta jo saavuttaa tavoitteen. Kuulostaisko hyvältä selitykseltä sille, miksi ostin 600 grammaa lankaa. Ei minustakaan, totuus olisi parempi eli sorruin tarjouslankoihin. 8 kerää Suomivillaa, kun jos ne edelliset ei vaikka riitäkään siihen, mitä niistä aion tehdä :) ja 2 kerää tummansinistä Nallea, onneksi tarjouksessa ei ollut muita värejä ;)


Ensimmäisestä Nalle-kerästä olen jo aloittanut sukat, mutta epäilenpä Suomivillojen saavan odottaa käyttöön pääsyä syksyyn, tai kuka tietää saanko vielä silloinkaan niistä mitään aikaiseksi.

Lankalaihiksen tavoitekin karkasi taas jonnekin hamaan tulevaisuuteen. Tammikuun hyvän tuloksen ansiosta kokonaissaldo on kuitenkin edelleen onneksi miinuksella. Helmikuussa en ole valitettavasti pystynyt neulomaan kovin paljon, kaksi valmista työtä on esittelemättä blogissa, ja onhan vielä sentään puolet kuukaudesta jäljellä, joten ehkä on mahdollista saada helmikuunkin saldo käännettyä miinukselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti