tiistai 24. helmikuuta 2015

Mehiläissukat

Näiden sukkien värityksestä minulle tuli ensin mieleen mehiläinen, ja sitten joku 70- vai 60-luku(?), en ole edes varma vuosikymmenestä. Joka tapauksessa tämä väriyhdistelmä ei ole ollenkaan tyypillinen minulle, jostain syystä nämä kerät kuitenkin halusivat yhdessä raitasukiksi, ja tykkään näistä enemmän kuin osasin odottaa.


Nämä sukat eivät kuitenkaan ole minulle. Tarkoitukseni oli neuloa nämä "sytomyssyjä ystävänpäiväksi -keräykseen", mutta ensimmäisellä yrityksellä lanka loppui kesken. Ensin aioin vain purkaa sukkien teriä vähän matkaa, ja aloittaa kärkikavennukset hieman aikaisemmin, mutta lopputuloksena olisi ollut todella leveät pienet sukat, joten purin vähän enemmän ja jatkoin kiilakavennuksia pidemmälle. Varressa on 48 silmukkaa, jalkaterässä kavennettu 44 silmukkaan.


Sukat ovat suunnilleen kokoa 39. Lankaa kului yhteensä 90 grammaa, ruskeaa 7 veikkaa 55g ja oranssia Pirtin kehräämön sukkalankaa 35g. Sain molemmat jämäkerät kulutettua täysin loppuun.


Toivottavasti saan aikaiseksi lisää "sytosukkapareja", jotta saan nämäkin joskus toimitettua perille.

Olettehan huomanneet arvonnan!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Tervetuloa lukijaksi! (olethan huomannut synttäriarvonnan)

   Poista
 2. Kivat sukat! Todellakin mehiläisen väriset:) Joskus on kiva neuloa itselle ei niin mieleisestä väristä, voi yllättyä positiivisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin totta, kannattaisi varmaan useamminkin valita niitä itselle vieraampia värejä

   Poista