lauantai 14. helmikuuta 2015

Ystävänpäiväsukat

Sukkakalenterin helmikuun sukat olivat Maariat, jotka aioin neuloa parhaalle ystävälleni ystävänpäivälahjaksi. Kesken neulomisen aloin kuitenkin kallistua siihen suuntaan, että lahjoittaisin nämä sukat Sytomyssyjä ystävänpäiväksi -keräykseen, ja sinnehän ne sitten menivätkin. Vilahtavat tässä postauksessa.


Neuloin sukat ihan ohjeen mukaan lukuunottamatta kantapäätä, ja niihin kului 7 veljestä lankaa 100g. Sukista tuli kokoa 39. (Olisivat olleetkin hieman liian isot ystävälleni, sitä paitsi hänen pitäisi oikeastaan saada vaaleanpunaiset sukat, minulla ei vaan taida olla vaaleanpunaista sukkalankaa.)

Voin muuten kertoa, että 2-3 numeroa liian isojen sukkien kuvaaminen omissa jaloissa on aika haastavaa, mutta mielestäni onnistuin lopulta yllättävän hyvin, jostain syystä sukkien väri vaan toistuu jokaisessa kuvassa erilaisena. Väri on ehkä lähinnä oikeaa keskimmäisessä kuvassa.

Tämäkin ohje oli, aikaisemmin neulomieni Niina Laitisen ohjeiden tapaan, mukavan helppo ja mielenkiintoinen neulottava. Tämä malli tosin vaati hieman tarkempaa ja tiheämpää ohjeen vilkuilua, ja meni myös pidempään ennen kuin opin mallin ulkoa kuin aikaisempia ohjeita neuloessa.

Malli on niin kaunis, että toivottavasti innostun neulomaan tällä ohjeella toisetkin sukat, niin että ystävänikin saisi omansa. Mutta ystävänpäivä on joka päivä, ja jonakin päivänä ystäväni saa sukkansa, oli ne sitten neulottu tällä tai jollakin toisella mallilla.

HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE!

4 kommenttia:

 1. Kauniit sukat. Hyvää Ystävänpäivää!

  VastaaPoista
 2. Ihania töitä oot taas teheny ja alottanu! :) Munki pitäs alottaa pitkästä aikaa joku isompi työ.. Ku vaa tietäs mikä se ois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mun taas pitäis ehkä olla aloittamatta enää lisää uusia, mutta voi kun koko ajan tulee vastaan kaikkia ihania malleja, jotka haluaisin neuloa :)

   Poista